Čišćenje poslovnih prostora

Da bi posao bio sklopljen, da djelatnik radi sa elanom, prašina i smeće trebaju van. Sunčev sjaj obavlja to za Vas (svakodnevno ili tjedno, sve po dogovoru). Pražnjenje koševa, brisanje prašine sa namještaja, usisavanje i pranje podova, tepiha, tepisona, pranje tapeciranog namještaja, zalijevanje cvijeća, održavanje sanitarnog čvora, pranje stakala i staklenih površina na lako dostupnim mjestima, kao i ostali zahtjevi naručitelja

Usluga se obavlja prema dogovoru, jednokratno ili redovito, tjedno ili mjesečno. Za obavljenu uslugu jamčimo kvalitetu i potpunu diskreciju. U cijenu uračunavamo troškove materijala i sredstava.


Čišćenje stambenih prostora

Cijeli dan ste na radnom mjestu. Umorni ste. Čeka Vas hrpa prašine sa namještaja. Naše vrijedne ruke, riješit će Vas muke! Živimo ubrzanim tempom i sve je teže pronaći dodatno slobodno vrijeme. Usluga čišćenja stambenog prostora svakako nudi mogućnost za dodatne aktivnosti u životu.

Čistimo za Vas:
- detaljno usisavanje prašine, mokro i suho brisanje inventara
- brisanje informatičke opreme
- pranje prozora (stakla s okvirima)
- čišćenje sanitarnih prostora (odstranjivanje kamenca sa keramičkih pločica i slavina)
- čišćenje kuhinje (izvana, po dogovoru cijela)
- glačanje rublja


Usluga se obavlja prema dogovoru jednokratno ili redovito, tjedno ili mjesečno. Za obavljenu uslugu jamčimo kvalitetu i potpunu diskreciju.


Čišćenje stubišta i stakla

Prostor ispred stana ili ureda zahtjeva posebnu njegu. Nudimo Vam profesionalnu uslugu čišćenja Vašeg stubišnog prostora. Za obavljenu uslugu jamčimo kvalitetu i potpunu diskreciju. Usluga se može dogovoriti od jednom tjedno do jednom mjesečno, sve po želji naručitelja.

Uslugu čišćenja stubišta možete naručiti kao jednokratnu, a možete i dogovoriti periodično čišćenje ovisno o potrebi. Program čišćenja stubišta uključuje pranje stepeništa, pranje rukohvata, čišćenje ostalih dijelova stubišta prema dogovoru.


Čišćenje tapeciranog namještaja

Kemijskim strojnim dubinskim čišćenjem odstranjuju se sve vrste prljavštine, grinje, mrlje od sokova i hrane te uklanja miris nikotina. Kemijsko čišćenje namještaja, garnitura, madraca, tepiha i sl. obavlja se u Vašem stanu/kući, bez upotrebe kemikalija i drugih toksičnih sredstava poštujući ekološke standarde i propise.

Varijacija modela i detalja pojedinog namještaja je beskonačno i zato će naše visoko kvalificirano osoblje u obzir uzeti kvalitetu materijala namještaja a naročito tkanine kako bi bili sigurni da proces čišćenja neće oštetiti Vaš namještaj.